søndag 30. januar 2011

Vinner av min give away er

Da har fristen gått ut og jeg er klar til å trekke en vinner via Random. Vinneren får en hjemmestrikket kjøkkenklut. Har laget en liste i excel etter hvert som folk har meldt seg på. De som har flere lodd står selvfølgelig flere ganger. Denne gangen ble det nr 8 som vant.


Gratulere til Hilde Nybø :) . Send meg en mail så skal jeg sende deg kluten. Fargene jeg har ferdigstrikket er lille, mørk grønn og turkis. Ellers har jeg garn i fargene rød, lime, brun, lys blå osv, om du har andre ønsker.












mandag 24. januar 2011

Baggy lue

1.juledag strikket jeg en lue etter å ha fått inspirasjon fra bloggverden. Likte denne luen veldig godt så jeg tenkte Signe skulle få seg ny lue. Strikket den 4 masker større enn oppskriften siden Signe nå er 4 år. Når den var ferdig så var den alt for stor for Signe. Det ble derfor en lue til meg selv. Skulle egentlig hatt en heklet blomst men så langt har jeg ikke kommet. Jeg kan ikke hekle og har ikke hatt anledning til å lære meg det ennå.


Her kommer uansett bilder av den på meg og Signe.




torsdag 20. januar 2011

Ferdig på kurs i barneklær

Da har jeg hatt 3 kvelder på rad denne uken hvor jeg har gått på kurs i barneklær hos Mange vrange. Jeg ville gå på kurset for å lære ulike teknikker. En av de tingene jeg ønsket å få litt råd på var vaffelsøm, eller søm med elastisk tråd. Det har jeg nemlig ikke fått til på min maskin. Produktet jeg har sydd er en hel dress til Nora Otilie som hun kan bruke til sommeren. Dressen er i str 2 år. Jeg ble veldig fornøyd med dressen så denne skal jeg forsøke flere ganger. Signe skal også få en i samme mønster. Det er ikke ofte de får samme klær men denne liker jeg veldig godt. Nå gjenstår det å få dette til på min egen maskin. Det var jo ikke akkurat vanskelig.


'

Vanskelig å ta bilder inne, vi har ikke så mange steder jeg kan henge plaggene som gjør at de får nok lys.
På kurset sydde jeg også en kjole til Signe men den er ikke helt ferdig. Så den blir tatt bilde av senere.

lørdag 15. januar 2011

Tilbakestrikking

Har aldri sett eller hørt om tilbakestrikking men jeg kom over denne filmen på en blogg en gang. Fantastisk morsomt!

mandag 10. januar 2011

Utfordring!

Hmm jeg har mottatt en utfordring fra Miriam om å svare på disse fire spørsmålene. Så da er det bare å sett i gang. Siden jeg i dag er hjemme med sykt barn igjen så sitter jeg jo på nettet for å kikke på blogger, fb, få kreative tanker osv.

1. Fire tv-programmer jeg ser på: Greys Anatomy, One tree hill, home and away (når jeg har vært i permisjon og er hjemme med syke barn), Hotel cesar (dessverre - kommer liksom ikke ut av det)
2. Fire ting jeg har gjort i dag: vært på nettet (fb og blogger om og om igjen), passet på sykt barn, jobbet litt og spist is
3. Fire ting på min ønskeliste: Mer fritid (alene med gubben), bil som er vedlikeholdsfri, huset ferdig, friske barn
4. Fire ting jeg liker dårlig: å kjede meg, personer som ikke tar ansvar for egne handlinger, at vi ikke er flinke til å holde huset ryddig, at jeg aldri får trent

Kunne lagt ut så mange bilder av fine prosjekter. Synes alle bloggerne jeg følger lager så masse fint. En inspirasjon til å gjøre nye ting.

Sender denne utfordringen videre til Turid, Eirin, Kakle og Petunika

Lykke til!

søndag 9. januar 2011

Kluter

Har virkelig fått sans for hjemmestrikkede kluter. Har strikket en del i høst til eget bruk, pluss at jeg har solgt opp mot 10 stk. Legger ved bilde av garn jeg har inne til dette bruk (sånn om noen har lyst til å bestille), pluss 3 stk ferdig strikkede kluter. En lilla er allerede solgt til en ny eier fra det blide sørland. Takk for bestillingen på Epla. Farger som jeg ellers har strikket er svart, mørke blått, knall rosa og ulike grønnfarger. Kommer aldri til å kjøpe meg kluter, heretter er det bare hjemmestrikkede. Vasker de på 60 grader og inn i tørketrommel. Funker supert!

lørdag 8. januar 2011

Heldiggris!

Det lønner seg virkelig å følge med på ulike blogger. Jeg var så heldig at jeg var den første til å oppdage Miriams giverglede. I dag kom det ett par flotte øreringer i posten. Jeg ble den heldig vinneren av de orange øredobbene. Takk Miriam!

søndag 2. januar 2011

Give away

Da vil jeg prøve meg på min føste Give Away. Premien er en herlig hjemmestrikket klut.

Reglene er:
1 lodd for kommentar under innlegget her.
1 lodd om du blir/er følger
1 lodd om du linker til min Give Away på blogg/facebook

Trekning 1. Februar

Så får jeg håpe noen blir med da:)

Godt nyttår

Da har vi kommet til 2011. Hmm hva skal dette året bringe mon tro. Jeg skal i alle fall på sykurs i midten av denne mnd. Det gleder jeg meg til. Skulle jo egentlig vært der i oktober men da kom spysyke natten før. Veldig ergelig men jeg fikk lov til flytte kurset til neste kurs med barneklær. Snilt! Sjekk ut mangevrange.blogspot.com

En liten give away. Lurer på om jeg skal ha en liten give away også så følge med.

Godt nytt år alle sammen. Håper dette året bringer masse kreative dager!