tirsdag 19. juli 2011

Brukt på nytt kjole igjen

Stellas kjole
Jeg kan ikke noe for det men jeg har virkelig falt for kjolen i boka Brukt på nytt. Vel og merke er ikke de stoffene jeg til nå har lagd den av brukt fra før men det kan alltids komme. Da jeg lagde den først kjolen falt min venninne for den. Hun hadde ikke tid til å sy akkurat nå så hun lurte på om jeg kunne lage en for henne. Klart jeg kan. Nå er den altså ferdig. Gleder meg til å se den på.

søndag 17. juli 2011

Bursdagskjole

Til tross for at jeg i dag blir 34 år så har jeg tatt frem symaskinen. Foreløpig her jeg kun gjort ferdig en kjole som var godt påbegynt forrige helg.


Første bilde er tatt ute i regnet. Jeg trosset regnet fordi jeg synes bildene blir finere ute. Det blåste litt også så det ble som det ble.

Det andre bilde poserer Signe inne. Hun er 4,5 år så her kan man sammenligne 4 års størrelse.

Denne er til salgs for 250 kr, str 4 år.

lørdag 16. juli 2011

Vridd hals

Da er jeg blitt ferdig med min første vridde hals fra Pickles. Når jeg først kom i gang så gikk det som en lek. Ganske morsom å strikke og ikke minst ganske raskt. Det er greit når man skal produsere opp for å selge diverse på marked i september. Her kommer bilder av vridd hals på (gjengir korrekt plommefarge) og nærbilde (som ikke gjengir fargen helt korrekt) som viser mønsteret som blir når man strikker den vridd.








Denne er til salgs for 220 kr. Det vil også komme en herlig mørk grønn tone.

søndag 10. juli 2011

Resultat av give away

Da har jeg laget kjolen som skal gis bort i forhold til give awayen jeg hadde ved nådde 10 000 sidevisninger og 100 likere på facebook.



Denne er i str 4 år, men etter min mening passer bedre til 2-4 år. Stort mønstrete bomullsstoff med søte små grønne armer. Håper den lille tulla blir fornøyd.

Ola kjole med prikker

Forrige dagen klippet jeg opp mønster/stoff til 4 stk kjoler. 2 av kjolene er allerede bestilt bort mens de to andre er til salgs. Jeg skal være med på marked på Rodeløkka velhuset 3. september så jeg prøver å produsere diverse ting opp. Allikevel legger jeg de tingene jeg lager ut for salg. Her kommer første kjole.



Denne er laget av "olastoff" i bomull sammen med rødt bomull med hvite prikker. Jeg følte denne kjolen trengte en liten applikasjon på det rene olastoffet.

Str 2 år, 250 kr.


mandag 4. juli 2011

Målet er nådd

For en suksess. Bloggen er nå blitt besøkt over 10 000 ganger og jeg har fått over 100 følgere til facebook siden. For en herlig gjeng dere er. Gøy at så mange liker det jeg gjør.







Det ble en mengde lodd som skulle med i lotteriet og mange er spente. Det ble lodd nr 138, som er Malin. Jeg ber deg ta kontakt på akschjelderup@hotmail.com så skal vi se om jeg kan finne noe spennende til deg eller evnt barn.



Gratulere så masse!



søndag 3. juli 2011

Rosa dans

Synes det var gøy å sy noe nytt i går så jeg har tatt fatt maskinen i kveld også. Jill ønsket jeg hadde noe i rosa så denne er til deg. Gi meg lyd om du vil kjøpe den. Den er uansett til salgs, 250 kr, str 2 år.



Hadde ikke så mye rosa egentlig men disse to passet fint sammen og jeg hadde akkurat nok stoff (godt det ikke var i str 4 år for å si det sånn). Synes sammensetningen er herlig, liker brun og rosa sammen. Bildet er tatt ute i halvmørket nå så jeg kan si at jeg synes den ser finere ut i virkeligheten. Lyset ble litt dårlig og derfor blits.






Ny favoritt kjole

Strikk og tøys hadde garninnkjøpstans i juni. I den forbindelse sydde hun en hel masse kjempefine kjoler. Jeg ble inspirert så jeg måtte kjøpe boken "Brukt på nytt" fra Nøstebarn. I går kveld fikk jeg endelig tatt frem symaskinen igjen for å prøve meg. Sydde denne i str 2 år. Tror det kan bli en ny favoritt. Her kan kun fantasien sette en stopper for kombinasjoner.



Denne selges for 250 kr. Ta kontakt om du er interessert, kan også sys i str 4 og 6 år.



PS første del av give away er nådd. 10000 sidevisninger men mangler (i skrivende stund) 10 likere på fb siden.