tirsdag 3. januar 2012

Tidligere høst prosjekter

Har ikke vært så aktiv med blogging i høst så det er flere ting som ikke er blogget. Har allikevel produsert noen strikkeprodukter. Står dessverre stille med symaskinen.
Tenkte min eldste datter kunne trenge en hals når høst/vinteren satte i gang. Fant en oppskrift hos Majas hobbykrok som jeg tenkte måtte være perfekt. Strikket en men den synes hun klødde. Kjøpte derfor alpakka og strikket en ny. Den klødde den også så nå sitter jeg med to halser som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med.


Videre strikket jeg en hals til voksen. Her har jeg brukt to nøster med Easy for å få ett spill. Planen var at den skulle være dobbelt så lang slik at den kunne brettes men festet trådene etter to nøstene da jeg synes det ville bli for mye med dobbelt lag. Halsen er best å bruke på jakker som kan lukkes helt igjen i halsen, så det ikke blir så trangt med mange lag.
Til markedet som jeg var med på i desember så strikket jeg en blånisse lue (mønster fra Nille) som jeg hadde som plan å selge der. Når eldstemann i huset skulle prøve lua for at jeg skulle få en indikasjon på størrelsen så fikk jeg klar beskjed om at den ville hun ha selv. JAja da fikk hun få den da. Jeg trodde ikke hun ville ha den siden jeg strikken en i fjor også som hun ikke ville ha fordi den klødde for mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar