søndag 1. august 2010

Festkjole til meg

Mange har sikkert hørt at jeg skulle sy meg en festkjole til da mine kjære venner Helge og Hanne skulle gifte seg. Jeg fant ikke noe kjole jeg hadde lyst på så jeg tenkte at jeg heller kunne sy meg en. Jeg ble med ei venninne til Stoff og stil for å finne meg mønster og stoff. Hadde plukket ut en enkel klassisk kjole fra katalogen men når vi kom til butikken endret jeg mening. Takk og lov for det. Den kjolen som var utstilt i butikken var enda flottere. Bestemte meg derfor å prøve meg på den i stedet. Tok samme stoff og fòr osv. Og slik ble resultatet;


Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Og ikke minst fikk jeg masse komplimenter for kjolen. I utgangspunktet hadde kjolen også lommer men jeg synes ikke det var fint på en slik kjole. Valgte derfor å utlate dem.


Ser av bildene legget foran ser skjevt ut men de er ikke det. Bildene er tatt dagen etter festen så den må nok styrkes på nytt for at den skal bli perfekt igjen.


Jeg er veldig fornøyd med snittet på denne kjolen så jeg tror jeg kommer til å sy flere kjoler, gjerne hverdagskjoler, i samme snitt. Neste utgave skal bli i Marimekko stoff som jeg kjøpte i Finland i sommer.

7 kommentarer:

 1. Så fiiiiiin :) Syns du er så flink jeg. Artig at du syr så masse :)

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin! Sikkert også fin i ullfilt, mtp vinter.

  SvarSlett
 3. Ja det er sant. Morsomt å ha ett mønster man kan bruke til så mange forskjellige stoffer.

  SvarSlett
 4. WOW! Så flott den ble! Du er kjempeflink :-) Gleder meg til å se den i Marimekko.

  SvarSlett
 5. Takk Gry. Veldig fornøyd som sagt. Hadde aldri trodd dette for ett halvt år siden. Fikk ikke tak i skjult glidelås i dag så jeg valgte heller å strikke disse klutene. Kanskje jeg fikser kjolen i morgen i stedet.

  SvarSlett
 6. Den var utrolig fin og satt som et skudd på deg!

  SvarSlett