søndag 8. mai 2011

Inspirerende helg!

I februar kjøpte jeg meg en overlock maskin. Hadde hørt så masse fantastisk om denne maskinen så jeg hoppet i det og anskaffet meg en. Prøvde meg litt på egenhånd men ikke helt med hell. Fant ut at jeg måtte gå på kurs for å lære litt mer hvordan maskinen skulle brukes og evnt de ulike sømtypene/teknikkene man bruker.

Folkeuniversitetet i Oslo hadde ett kurs som skulle gått i mars. Det passet perfekt. Kurset ble utsatt til denne helgen grunnet sykdom men hva gjorde vel det når dette var resultatet. For ett kurs! Fantastisk kunnskap hos kursholder. Kan virkelig anbefale kurs her. Har allerede begynt å snuse på flere kurs til høsten, til og med kveldskole en dag i uka over ett år.

Nå gleder jeg meg bare til siste uken i mai da jeg skal sy masse i en hel uke.....

2 kommentarer:

 1. Hei
  JA slike vester er vel perfekt og flott som gave!! Så strikk i vei!!

  Jeg har en coverlock maskin som jeg ikke aner noen ting med, hjelp!! Mulig kurs hadde vært tingen. Jeg og overlocken er heldigvis venner.
  Det er helt fantastisk å sy med en slik mmaskin, sømmene blir så fine, lykke til!!

  SvarSlett
 2. Har allerede strikket en men synes den ble litt liten så jeg må strikke en str større. Den første får jeg heller gi bort. Er godt i gang med storesøsteren sin.

  Overlock kurs er virkelig tingen. Folke universitetet var veldig bra. Jeg har mange planer fremover så jeg må bare komme i gang.... Ting tar tid innimellom...

  SvarSlett