torsdag 20. januar 2011

Ferdig på kurs i barneklær

Da har jeg hatt 3 kvelder på rad denne uken hvor jeg har gått på kurs i barneklær hos Mange vrange. Jeg ville gå på kurset for å lære ulike teknikker. En av de tingene jeg ønsket å få litt råd på var vaffelsøm, eller søm med elastisk tråd. Det har jeg nemlig ikke fått til på min maskin. Produktet jeg har sydd er en hel dress til Nora Otilie som hun kan bruke til sommeren. Dressen er i str 2 år. Jeg ble veldig fornøyd med dressen så denne skal jeg forsøke flere ganger. Signe skal også få en i samme mønster. Det er ikke ofte de får samme klær men denne liker jeg veldig godt. Nå gjenstår det å få dette til på min egen maskin. Det var jo ikke akkurat vanskelig.


'

Vanskelig å ta bilder inne, vi har ikke så mange steder jeg kan henge plaggene som gjør at de får nok lys.
På kurset sydde jeg også en kjole til Signe men den er ikke helt ferdig. Så den blir tatt bilde av senere.

5 kommentarer:

 1. Jeg bøyer meg i støvet, AK.. Denne kommer til å gjøre susen. Jeg har prøvd og prøvd og prøvd. NOPE klarer ikke! Men flott blogg, er blitt følger her via min egen side, artig å linke videre.. Og btw: Digger klutene dine!

  SvarSlett
 2. Takk Danielle. Som du ser så får jeg det til på en anne maskin men ikke på min egen. Veldig irriterende. Jeg vil sy flere, blant annet for salg.
  Når det gjelder klutene så bli med på give away. Fortsatt ikke 1.februar

  SvarSlett
 3. Stilig! Likte både stoffet og formen på buksa :)

  SvarSlett
 4. Så fin den ble. Jeg digger det stoffet :)

  Stella hadde to slike bukser i fjor (fra name it og ikke fra meg ;) ), men hun elsket dem. Absolutt favorittplaggene. Så om du nå har en fin oppskrift...?

  SvarSlett
 5. Ja jeg har kjøpt noen meter av det stoffet, også i orangefarge. Jeg har mange oppskrifter på slike bukser. Den jeg sydde kom fra sy magasinet i sommer. Går helt opp til str 10 år. Jeg kan sende deg bladet om du vil se og tegne av

  SvarSlett