søndag 3. juli 2011

Ny favoritt kjole

Strikk og tøys hadde garninnkjøpstans i juni. I den forbindelse sydde hun en hel masse kjempefine kjoler. Jeg ble inspirert så jeg måtte kjøpe boken "Brukt på nytt" fra Nøstebarn. I går kveld fikk jeg endelig tatt frem symaskinen igjen for å prøve meg. Sydde denne i str 2 år. Tror det kan bli en ny favoritt. Her kan kun fantasien sette en stopper for kombinasjoner.Denne selges for 250 kr. Ta kontakt om du er interessert, kan også sys i str 4 og 6 år.PS første del av give away er nådd. 10000 sidevisninger men mangler (i skrivende stund) 10 likere på fb siden.

12 kommentarer:

 1. Kjempesøt kjole. Lilla er og blir en vinner! :-)

  SvarSlett
 2. den var kjempesøt, er den stor i str? Og kan du lage den i noe rosa? Trenger en fødselsdagspresang til ei lita jente, hun er bare 1 år da men ganske stor.

  SvarSlett
 3. Synes ikke den er stor på min vanlige 2åring. Ja jeg kan lage noe i rosa. Ser hva jeg har i kveld nabo

  SvarSlett
 4. Den boksa har jeg også, mye brukt. Altid herlig med enkle men fine mønster, og så er det lett å gjore om på så du får din egen stil på den. Lykke til

  SvarSlett
 5. Akkurat et slikt kjolemønster jeg vil ha. Finnes den i boka brukt på nytt altså? Den har jeg jo liggende et sted.

  SvarSlett
 6. Ja maria. Den eneste kjolen i boka faktisk. Vel vært boka

  SvarSlett
 7. Søren altså,har boka men selvfølgelig ikke noe mønsterark. Husker ikke at det var med det en gang jeg. Grrr....å jeg som trodde jeg kunne springe opp på rommet å sy nå. Ja,ja...

  SvarSlett
 8. Maria; ta kontakt med de som har gitt ut boka for å spør om du kan få en ny.

  SvarSlett
 9. Lurt. Hadde aldri tenkt den tanken selv.

  SvarSlett
 10. Jeg tok kontakt med nøstebarn butikken her i Trondheim. Å det var bare å stikke innom butikken å få en ny bok. Jeg var ikke den første som manglett mønster sa de,så det var lett som en plett. Så nå blir det kjole på jentene.......en dag. Tusen takk.

  SvarSlett
 11. Så bra Maria. Hyggelig med bra service. Lykke til med kjolene. Veldig enkel og gøye å sy

  SvarSlett