torsdag 15. april 2010

Kortbukse til gutt

Da var ett nytt prosjekt ferdig. Dette er en kortbukse til gutt i str 4 år. Skal gis bort i bursdagsgave til helgen. Håper den passer og at mor blir fornøyd!
Ellers fikk jeg masse fine stoffer fra stoff og stil i går. Alt ligger nå til vask så jeg kan få brukt dem. Har et hemmelig prosjekt som ikke kan skrives om får det er ferdig. HMM gleder meg!
6 kommentarer:

 1. Så tøff shorts du har laget! Snakket akkurat med ei venninne i går om at vi burde prøve å få til en sykveld snart og hun var skjønt enig.....kanskje blir det litt produksjon her også. Vekta begynner å nærme seg det jeg vil den skal være så nå kan snart fleecekjole prosjektet til mor starte. Tenkte også jeg skulle lage en enkel sommerkjole til Mina noe ala de du sydde til Signe og Nora, men først må jeg få tak i noe stoff. Nysgjerrig på ditt neste prosjekt ;-)

  SvarSlett
 2. Du vet forsåvidt hva mitt neste prosjekt er men jeg kan ikke skrive det her i offentligheten. Noen som ikke skal vite det kan plutselig se det før vedkommende skal.

  Syklubb er morsomt. Vi har det nå hver 14.dag her hjemme. Veldig gøy!

  SvarSlett
 3. Kjempefin bukse. Ser også at du har fått til etikettene:-)

  SvarSlett
 4. Jepp endelig fikk jeg det til. Vet ikke hva jeg gjorde forrige gang.

  SvarSlett
 5. Hei kjære deg! Jeg var altså den heldige mammaen til den heldige gutten som fikk kortbuksen i gave. Den er helt fanatastisk fin på! Skal prøve å få tatt et bilde"modellen! inni, og sende til deg:-)
  Fortsett det gode arbeidet, dyktige du! Jeg er SÅ stolt over at jeg oppmuntret (maste;)lenge nok på deg, til at du åpnet en egen bloggside. Hurra!

  SvarSlett
 6. Hei Elisabeth
  Ja takk som maste. Synes i grunn det er morsomt med en dagbok over de tingene jeg lager. Gleder meg til å se buksen i bruk!

  SvarSlett