tirsdag 6. april 2010

OmslagskjoleEn av helgens prosjekter ble ferdig i dag da jeg endelig fikk kjøpt knapper. Første gang jeg har sydd knappehull. Kjolen er inspirert av en Kakle kjole jeg kjøpte for noen uker siden. Kan virkelig anbefale Kakle klær. Prøvde å si til Signe at vi kunne gi den bort men nei hun skulle ha den.

Litt vanskelig å ta bilder så de ble som de ble.

6 kommentarer:

 1. superfin:-) Jeg var forresten innom Stoff og stil i påska, så når æ får tid blir det nok sying her igjen.

  SvarSlett
 2. Så kult Turid. Som du ser har jeg jo fått helt dilla. De siste tingene jeg har lagd skal gis bort så når alle disse bursdagene er ferdig så skal jeg sy noe til Nora også

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte kjoler! Kanskje noe jeg kan vurdere å sy til Mina. Var det vanskelig? Kanskje jeg må få ut finger'n igjen å sy litt.....det var har vært stille på den fronten en stund nå.

  SvarSlett
 4. Ja kom igjen Merete. Det er supergøy!

  SvarSlett
 5. Er litt på fotodilla om dagen....pappa kom akkurat hjem fra statene med to nye objektiver til meg! Og de skal testes i det vide og det breie fremover.....men kanskje jeg får til å sy litt om været blir dårlig. Da må jeg nok en tur på Stoff og stil først, for jeg har ingenting her. Hadde vært gøy å sy matchende kjoler både til Mina og Vilma. Tegnet du mønster selv på omslagskjolen og er de foret?

  SvarSlett
 6. Ja jeg har nettopp vært en tur på stoff og stil, pluss at jeg har bestilt mer i påsken. Nå skal jeg ha nok stoffer på en stund.

  Jeg tegnet av kjolen jeg bestilte av Kakle. Den er vrangsydd. Ikke foret inni, bare to stoffer mot hverandre.

  SvarSlett